Villada silah sesleri! Evli çift ölü bulundu

Villada silah sesleri! Evli çift ölü bulundu
Güncelleme:

İstanbul Silivri'de bir villadan gelen silah sesleri üzerine bir çiftin cansız bedenine ulaşıldı. 2 çocuk sahibi çiftin intihar ettiği tahmin ediliyor.

Silivri'deki bir villadan gelen silah sesleri, mahalle halkını sokağa döktü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Sinan ve Servet çiftini evlerinde ölü olarak gördü. Olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. Çiftin ölümüyle ilgili intihar şüphesi üzerinde duruluyor.

SİLAH SESLERİ DUYULDU
Çanta Balaban Mahallesi'nde bulunan 2 katlı villada iddiaya göre silah seslerinin gelmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından silah seslerin geldiği katın kapısı açıldı. İçeri giren ekipler koca Sinan T. ve eşi Servet T.'nin yerde cansız bedenleriyle karşılaştı. Koca T.'nin eşi Servet T.'yi silahla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi. Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

"ÖNCEDEN BİR OLAY GÖRMEDİK"
Komşu İbrahim B., "İntihar olayı var. Kesin olarak ne olduğunu bilmiyorum. Aralarında daha önceden bir olay olmadı. Silah sesini benzeyen tahta düştü gibi bir ses duyduk." dedi.

İKİ ÇOCUKLARI VARDI
Komşu Şerife P., "Çok bir şey bilmiyoruz. Birbirini öldürdüklerini duyduk. Bizim komşularımız. Daha önce aralarında husumet hiç duymadık. Bir kızı bir oğlu vardı" ifadesini kullandı.

DHA

Etiketler silivri villa intihar