Yakalanan FETÖ'cüye şoke eden cevap !

Yakalanan FETÖ'cüye şoke eden cevap !

Konya'da yakalama kararı olan 3. sınıf emniyet müdürü kaçarken yakalandı.

Konya'da FETÖ kapsamında hakkında yakalama kararı olan 3. Sınıf emniyet müdürü gözatına alındı. "Ben emniyet müdürüyüm, ben devletim" diyen Nihat U'ya polisler "Sen teröristsin" cevabı verdi.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 3. sınıf emniyet müdürü Konya'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, daha önce açığa alınan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Konya Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğünde görev yapan 3. sınıf emniyet müdürü Nihat U'nun, Yazır Mahallesi'nde olduğu tespit edildi.

ARACIYLA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adrese gitti. Polisi fark eden Urgancı, otomobiliyle kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından  aracı durdurulan Urgancı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

POLİSLERLE TARTIŞTI

Urgancı'nın, kendisini yakalayan polislere, "Ben emniyet müdürüyüm, ben devletim" dediği, polislerin de, "Sen teröristsin" şeklinde cevap verdiği ileri sürüldü.

Şüphelinin daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığında ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Nihat U, ifadesi alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.