Yalova’da dünür aileler birbirine girdi ! Gelinin annesi öldürüldü

Yalova’da dünür aileler birbirine girdi ! Gelinin annesi öldürüldü
Güncelleme:

Yalova'da boşanma aşamasındaki çifti barıştırmak isteyen dünür aileler birbirine girdi. Gelinin annesi hayatını kaybederken, babası ise ağır yaralandı.

Yalova'da boşanma süreci devam eden çiftin yakınları arasında çıkan kavgada bıçaklanan gelinin annesi öldü, babası yaralandı. Damat ile babası ve ablasının da aralarında olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay dün gece Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Gelinin annesi Vicdan Ürgüp (42) ile babası Yaşar Ürgüp (43) dünürleri ile görüşmeye gitti. Görüşme esnasında damadın yakınları kayınvalide Vicdan Ürgüp’ü baltayla sırtından ve kalçasından yaraladı. Kayınpeder ise başına aldığı sopa darbeleriyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Vicdan Ürgüp doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Yalova’da dünür aileler birbirine girdi ! Gelinin annesi öldürüldü - Resim : 1

Polis, olaya karışan damadın da aralarında bulunduğu K.M. (56) E.M.(30) E.M.(30) , R.M. (32) , Y. M.(36) , D. M.(25) isimli şahısları gözaltına aldı.

Acı haberi alan yakınları ise hastaneye akın ettiler. Polis burada ikinci bir olay yaşanmaması için tedbir aldı.

Polis, şüpheli şahısların evinde yapılan aramalarda ise olayda kullanılan bıçak ve sopaların yanı sıra bir av tüfeği, fişekler de ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Etiketler yalova damat dünür