Yaralı Uzman Çavuş'un ailesi Ankara'da

Yaralı Uzman Çavuş'un ailesi Ankara'da

Şırnak'ta PKK'lılar tarafından yaralanan ve Ankara'ya sevkedilen Uzman Çavuş'un ailesi Ankara'ya gitti.

Şırnak'ta dün PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısında yaralanan ve Ankara GATA’ya sevk edilen uzman çavuş Sercan Sezer’in Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yaşayan ailesi, Karadeniz Bölge Komutanlığı’nca tahsis edilen araçla Ankara’ya gönderildi. Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Necdet Özel, geçen yıl 3 oğlu da orduda bulunan Asiye-Hasan Sezer çiftine sürpriz yaparak çocuklarıyla bir araya getirmişti.

Yaralı Uzman Çavuş Sercan Sezer’in annesi Asiye ve babası Hasan Sezer, yakınlarının geçmiş olsun ziyaretlerini kabul etti. Hasan Sezer, oğlunun sağlık durumunu tam olarak bilmediklerini söyledi. Hasan Sezer, "Komutanlarımız bizi aradı. Oğlumuzu Cenab-ı Allah bizlere bağışladı. Biz de GATA’ya gideceğiz" dedi.

31120376.jpg

GEÇEN YIL 3 OĞLU DA ASKERDİ

Küçük oğulları Serkan ve Erkan’ın da geçen yıl askerde olduklarını, dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in Mart 2014’te kendilerini asker 3 oğlu ile Erkan’ın Isparta’daki yemin töreninde bir araya getirdiğini anlatan Hasan Sezer, "Çocuklarımın ikisi sağ salim vatani görevlerini bitirdi ve döndü. O zaman Genelkurmay Başkanımız bize plaket vermişti. Büyük bir sürpriz yapmıştı. Şimdi uzman çavuş olarak askerde olan oğlum maalesef yaralandı. Durumu hakkında çok bilgi verilmedi. İnşallah iyidir" diye konuştu.

31120368.jpg

Terör olaylarına da değinen Hasan Sezer, "Hep analar ve babalar ağlıyor. Şimdi bizim evimize de ateş düştü. Çocukları şehit olan ailelere de başsağlığı diliyorum. Allah sabırlıklar versin. Böyle bir şeyin olacağını da beklemiyorduk. Allah bu evladımızı sevdiklerine, sevenlerine bağışladı" dedi.

31120361.jpg

Asiye ve Hasan Sezer çifti, çocukları Serkan, Erkan ve diğer yakınları ile Karadeniz Bölge Komutanlığı tarafından tahsis edilen araçla Ankara’ya gitti.

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Necdet Özel, geçen yıl 3 oğlu da orduda bulunan Asiye-Hasan Sezer çiftine sürpriz yaparak çocuklarıyla bir araya getirmişti.