Yardım etmek için arabasına aldı soyuldu !

Yardım etmek için arabasına aldı soyuldu !

Kayseri'de el kaldıran kadınları arabasına yardım amaçlı alan adam soyulduğunu anladı.

Kayseri'de otomobiliyle seyir halindeyken, el kaldıran iki kadını yardım amaçlı arabasına alan sürücü, kadınlar otomobilden indikten sonra içerisinde 400 TL para, 25 bin TL değerinde senet, kredi kartı, nüfus cüzdanı, ehliyet ve sigorta kartı bulunan cüzdanının olmadığını fark etti. 39 yaşındaki adam, yan kesici olduğunu iddia ettiği ve kayıplara karışan iki kadından şikayetçi oldu.

Melikgazi ilçesi, Anbar mahallesi 25. Cadde Demirciler Parkı'nda dün 18.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, 39 yaşındaki F. K., sevk ve idaresindeki araçla seyir halindeyken yol kenarında bulunan iki kadının el kaldırmaları üzerine yardımcı olmak amacıyla durdu. Kadınları araca alan F.K., 300 metre gittikten sonra kadınların ineceklerini söylemesi üzerine indirerek yoluna devam etti. Ancak bir süre sonra içerisinde 400 TL para, 25 bin TL değerinde senet, kredi kartı, nüfus cüzdanı, ehliyet ve sigorta kartı bulunan cüzdanının alınmış olduğunu fark etti.

Polis ekiplerine haber veren F.K., kimliğini ve adresini bilmediği kadınlardan şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İHA