Yasak aşk faciasında yeni iddia: Tuzak kurdular

Yasak aşk faciasında yeni iddia: Tuzak kurdular
Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de eve erken gelen Hüseyin K., eşi Zeynep K.'yı bir erkekle yakaladı. Kadının balkondan yan binaya geçmek isterken öldüğü, sevgilisinin ise balkondan atlaması sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.

Eşi Hüseyin K. işten erken gelince, Zeynep K. sevgilisini yatak odasındaki dolaba sakladı. Hüseyin K., nefes sesini duyup dolabı açınca yüz yüze geldiği Aykut D.’yi darp ederken araya eşi girdi. Hüseyin K. her ikisini de yatak odasına kilitleyerek yakınlarını aradı. Bu sırada Zeynep K. balkondan yan binaya geçmek isterken düşerek hayatını kaybetti.

İddiaya göre paniğe kapılarak balkondan atlayan Aykut D. da yaşamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin K. ve olay anında yanında bulunan Engin C. ‘olası kastla öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aykut D.’nin ablası Alev D. ise Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2 aydır konuşuyorlardı. Ben kardeşimle konuşup yanlış yaptığını söyledim. Kardeşim ‘Boşluktaydım. Bir hataydı. Bitti gitti’ dedi. Kızla da konuştum. O da bana ‘Abla sen benim gözlerimi açtın. Çocuklarımı seçiyorum’ dedi ve ayrıldılar iki hafta önce. Bütün mahallenin tanıdığı bildiği bir aile. Bunu göze alıp gider mi kardeşim? Çağırmışlar işte. Ya Zeynep aradı, ‘Beni yakaladılar gel’ dedi ya ‘Beni öldürüyorlar gel’ dedi. Bilmiyorum. Kardeşimin yükseklik korkusu var. Hayatta atlayamaz. Tuzak kurulduğuna inanıyoruz. Öldüğünde ayakkabıları ayağındaydı. Bu da çok ilginç. Eve oturmaya giren ayakkabıyla girer mi? Kardeşimin cebinde dün 7 bin dolar vardı. Olaydan sonra üstünden 3 bin dolar çıktı. Bakın benim kardeşim uzun boylu, iri yarı biri. Ona dayak atılmaz, üstüne kapı kilitlenmez.” 

Sevgilisiyle birlikte ölen kadının, kocasıyla fotoğrafı ortaya çıktıSevgilisiyle birlikte ölen kadının, kocasıyla fotoğrafı ortaya çıktı

Yasak aşk korkunç bitti ! Atıldılar mı, atladılar mı ?Yasak aşk korkunç bitti ! Atıldılar mı, atladılar mı ?

Hürriyet