Yasak aşk vahşeti: 2 ölü

Yasak aşk vahşeti: 2 ölü

Adana'da 24 yaşındaki genç, yasak aşk yaşadığı iddia edilen kuzeninin 25 yaşındaki eşini sokak ortasında öldürd

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 24 yaşındaki H.Ç., yasak aşk yaşadığı iddia edilen kuzenin eşi bir çocuk annesi 25 yaşındaki S.Y.ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Karacaoğlan Mahallesi'nde maydana geldi. Dayısının lahmacun salonunda çalışan H.Ç., aynı yerde çalışan dayısının oğlunun eşi S.Y. ile bir süre önce iddiaya göre aşk yaşamaya başladı. Bir hafta önce işten ayrılan H.Ç., bugün akşam saatlerinde 01 NK 954 plakalı otomobil ile lahmacun salonuna geldi. S.Y.'ı telefonla arayan H.Ç., dışarı gelmesini istedi. İşyerinden çıkıp, otomobilin yanına gelen S.Y.'a av tüfeği ile iki el ateş eden H.Ç., daha sonra silahı başına dayayarak tetiği çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden S.Y.'ın öldüğü, H.Ç.'nın ise ağır yaranlandığı belirlendi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Ç. da tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından S.Y.ve H.Ç.'nın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

DHA