Yasak aşk vahşeti! Boğazını kesip, cesedini molozla kapattı

Yasak aşk vahşeti! Boğazını kesip, cesedini molozla kapattı
Güncelleme:

Konya'da, kendisinden haber alınmayan Yunak Kaymakamlığı'nda görevli Hekim B.'nin (49) yasak aşk cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Hekim B.'nin boğazını keserek öldürüp, üzerini molozla kapattığı belirlenen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Ş. (42) gözaltına alındı.

İstanbul’da yaşayan Narin B., 6 Mart'ta İlçe Emniyet Amirliği'ni arayarak, Yunak Kaymakamlığı'nda görevli eşi Hekim B.'den haber alınamadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yalnız yaşayan Hekim B.'nin 5 Mart'ta evin önüne getirilen 78 SH 880 plakalı otomobille ayrıldığını belirledi. Aracın plakasından yola çıkan polis, çevredeki güvenlik ve mobese kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu aracın, Ankara’nın Polatlı ilçesine doğru gittiğini belirledi. Otomobilin, İstanbul Maslak Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Ş. adına kayıtlı olduğu saptandı. 

'YASAK AŞK ÜZERİNE YUNAK'A TAYİNİ ÇIKTI'

Araştırmasını derinleştiren polis, araç sahibi Ali Ş.'nin, 2 çocuğunun annesi H.Ş. ve 1 çocuk babası Hekim B.'nin aynı iş yerinde çalıştıkları sırada ilişki yaşadıkları iddiasıyla şikayette bulunduğunu ve bu şikayetin ardından B.'nin 1 yıl önce Yunak'a tayininin çıktığını belirledi. Bu bilgiyle Ali Ş., şüphe üzerine İstanbul'da gözaltına alınıp, Konya'ya getirildi. 

‘BU İLİŞKİ ARTIK RÜYALARIMA GİRİYORDU'

Gözaltına alınan Ali Ş., ifadesinde, Hekim B.'nin Yunak'a geldikten sonra da eşiyle görüşmeye devam ettiğini öne sürerken, tabancasını evinde bırakıp, konuşmak için Yunak'a geldiğini iddia etti. Eşine il dışına göreve gittiği yalanını söyleyerek, Yunak'a ulaştığını belirten Ali Ş., ''Amacım, eşimle olan ilişkisini konuşup bu işi sonlandırmaktı çünkü bu ilişki, artık rüyalarıma giriyordu. Bu konuyla psikiyatrik olarak destek de aldım ama fazla işe yaramadı. Hekim B., buraya tayin oldu ama eşimle görüşmeye devam ediyordu. Yunak'a geldim, o da saçını yıkayacağını söyleyip, beni eve davet etti. Bir süre evinde oturduktan sonra arabamla yola çıktık. Eskişehir yolu üzerinde arabada tartışmaya başladık. Aşağı indiğimizde aramızda boğuşma yaşandı. Hekim, araçta bulunan bıçakla bana saldırmaya başladı. Ben de bıçağı alarak kendimi korudum. Bu sırada bıçak, Hekim’in boğazını kesmiş. Hekim, acı içinde bağırıyordu. Her yer kan olmuştu. Bir süre sonra baktığımda yaşamıyordu. Cesedin üzerini moloz ile doldurup olay yerinden ayrılarak İstanbul’a gittim” dedi.

YERİNİ TARİF ETTİĞİ CESET, MOLOZDAN ÇIKARILDI 

Suçunu itiraf eden Ali Ş.’nin, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi Aydınlı Mahallesi yakınlarında gösterdiği yerde Hekim B.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Molozların altından çıkarılan B.'nin, boğazının birçok yerinden kesilerek, öldürüldüğü tespit edildi. B.’nin cesedi, otopsi işlemleri için Eskişehir’e gönderildi. Ali Ş. ise dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

DHA

Etiketler konya yasak aşk