Yaşlı kadını bayıltana kadar dövüp bileziklerini alıp kaçtı

Yaşlı kadını bayıltana kadar dövüp bileziklerini alıp kaçtı
Güncelleme:

Kan donduran olay Kars'ta yaşandı. 75 yaşındaki kadın, 35 yaşındaki yeğeni tarafından öldüresiye dövülüp, gaspa uğradı.

Ankara’da yaşayan C.A., bir süre önce Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Çıraklı köyünde yaşayan amcası H.A.'ın yanına geldi. C.A., kışın Ankara'da, yazın da köyde yaşayan amcası ve yengesinin yanında bir süre kaldı. İddialara göre, C.A., 11 Mart günü amcası ilçeye gidince yengesi S.A.’ın elini ve ağzını koli bandı ile bağlayıp bayıltana kadar dövdü, ardından da evdeki altın bilezikleri alarak kaçtı.

 Bir süre sonra kendisine gelen S.A., ağzındaki koli bandından kurtulup bağırarak yardım istedi. Çığlıkları duyup eve gelen komşuları S.A.’ın ellerini çözüp, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. 10 çocuk annesi S.A., gelen ambulansla Tuzluca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen S.A. ile eşi H.A., jandarmaya gidip yeğenlerinden şikayetçi oldu.

 Tuzluca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan C.A., jandarmanın düzenlediği operasyonla Ankara'nın Mamak ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

 Kaçtıktan sonra Kars’ın Kağızman ilçesine geçip altınları bozdurduğunu, buradan da Ankara’ya geçtiğini söyleyen C.A, parayı ise harcadığını belirtti.

 C.A 19 Mart’ta Ankara’da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.