Yaylada dehşet! Öz babasını öldürüp gömmüş

Yaylada dehşet! Öz babasını öldürüp gömmüş
Güncelleme:

Konya’da 1.5 aydır kayıp olan 55 yaşındaki Hacı C.’nin 19 yaşındaki oğlu Yusuf C. tarafından tüfekle öldürülüp, yaylaya gömüldüğü ortaya çıktı.

DHA’nın haberine göre Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 13 Temmuz’da 112 Acil Çağrı Merkezine gelen Çumra ilçesindeki Apasaraycık baraj göletinde bir araç olduğuna ilişkin ihbar üzerine harekete geçti. Araç göletten çıkarıldı. Aracın Hacı C.’ye ait olduğu tespit edildi. Hacı C.’nin de suda olabileceği ihtimali üzerine AFAD ekipleri tarafından yapılan aramalarda cesede rastlanmadı.

Hacı C. ile ilgili jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu. Özel ekip, altı çocuk babası olan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Hacı C.’nin, kayıp ihbarında bulunan ailesi ve diğer yakınlarıyla görüştü. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler Hacı C.’nin oğlu Yusuf C’yi (19) gözaltına aldı.

Yusuf C., sorgusunda babasını av tüfeği ile öldürdükten sonra Seydişehir ilçesindeki Boyalı Yaylası’na gömdüğünü itiraf etti.  

Jandarma ekipleri, Yusuf C.’yi de alarak cesedin gömüldüğü bölgeye gitti. Olay yerinde yapılan kazıda Hacı C.’nin cansız bedenine ulaşıldı.

 

Etiketler cinayet yayla baba oğul