Yeraltı dünyasının ünlü ismi yakalandı! Güngören saldırısını elebaşı...

Yeraltı dünyasının ünlü ismi yakalandı! Güngören saldırısını elebaşı...
Güncelleme:

Güngören’de Şirinler çetesi üyesi 1 kişinin öldürüldüğü, 2’si çete üyesi 8 kişinin yaralandığı kaleşnikoflu saldırıya karışan 15 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı.

Güngören'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Güngören'de 3 Haziran'da Sarallar ve Şirinler olarak bilinen organize suç örgütleri arasında yaşanan ve 1 kişinin öldüğü 7 kişinin ise yaralandığı silahlı çatışmaya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 7 kaleşnikof, 8 tabanca, 1 el bombası ve çok sayıda mermiyle sahte kimlik, sahte plaka ve çalıntı otomobil ele geçirildi.

Ayrıca, saldırıyı gerçekleştiren suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Ümit Saral'ın da Trabzon'da yakalandığı ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Sarallar olarak bilinen organize suç örgütünün gerçekleştirdiği tespit edilen 5 ayrı saldırıda ise 6 kişinin öldüğü 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA