Yine eski eş dehşeti! Hem eski eşine hem de evlendiği kişiye dehşeti yaşattı

Yine eski eş dehşeti! Hem eski eşine hem de evlendiği kişiye dehşeti yaşattı
Güncelleme:

Türkiye yeni güne yine "eski eş dehşeti" ile başladı. Antalya'da yaşanan korkunç olayda bir kişi boşandığı eşi ve eski eşinin 10 gün önce evlendiği yeni eşine maket bıçağı ile saldırdı. Genç kadın ve eşi kabusu yaşadı.

Antalya'da A.A. (41), 11 ay önce boşandığı eşi M.D.F. (39) ve eski eşinin 10 gün önce evlendiği E.F.’ye (40) maket bıçağı ile dehşeti yaşattı. A.A.'ın çocuklarını görmek için gittiği evde kapıyı içeriden kilitledikten sonra maket bıçağı ile gerçekleştirdiği saldırıda çift aldıkları kesiklerle ağır yaralanırken, şüpheli olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Olay saat 20.30 sıralarında Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi 4873 sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi. A.A., iddiaya göre 11 ay önce boşandığı eşi M.D.F.'nin yanına 2 çocuğunu görmeye gitti. Bir süre evde kalan A.A. ile eski eşinin 10 gün önce evlendiği E.F. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. A.A., tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan 2 çocuğunu dışarı çıkararak komşuya bıraktı.

Kısa bir süre sonra geriye dönen A.A., kapıyı içeriden kilitledi. Yanında getirdiği maket bıçağı ile eski eşi M.D.F. ile E.F.'yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Evden gelen çığlıkları duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde belirtilen adrese gelen ekipler, güçlükle dairenin kapısına açıp içeriye girdi. Kanlar içinde bulunan çifti, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye götürülürken, şüpheli A.A. olay yerinde gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.