Yine kadına şiddet! Eşine dehşeti yaşattı

Yine kadına şiddet! Eşine dehşeti yaşattı
Güncelleme:

Cezaevinden tahliye olan eşini, gelinliğini giyip karşılayan genç kadının hayatı kabusa döndü. İddialara göre genç kadın kocasının fiziki şiddetine maruz kaldı.

Türkiye'de kadına şiddet vakalarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kocaeli'de 'sabah namazı kıl' diyen kocasına 'hayır' yanıtı veren 5 aylık hamile kadının gördüğü muamele 'yok artık' dedirtti.

Muhsin C., dini nikahlı eşi Hacer A.'i elektrik sobasıyla yakmaya çalıştı, dövdü, elinde-dilinde sigara söndürdü.

Türkiye Hacer A.’i, 11 gün önce dini nikahlı eşi Muhsin C.’yı cezaevinden çıkarken gelinlik giyerek karşılamasıyla tanıdı. Resmi nikah için kocasının özgürlüğüne kavuşmasını bekleyen Hacer A.’in hayatı bir gecede kabusa dönüştü.

İddiaya göre Muhsin C., beş aylık Hacer A.’e sabah namazı kılmasını söyledi. Ancak Hacer A. reddetti. Bunun üzerine Muhsin C., evdeki elektrikli sobayı kadının üzerine attı, dövdü ve sağ elinde sigara söndürdü. Hastaneye giderek darp raporu alan Hacer A., şikayetçi oldu. Hacer A., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Her gün sadece sabah namazı kılıyordu. Cehennem azabında yanmamak için benim de namaz kılmam gerekiyormuş. Bana bunları söyleyerek, zorbalıkla ibadet ettirmek istedi. Ben de yaptığı şeyin günah olduğunu söyledim.

Hem güvenlik görevlisi hem de taksicilik yapıyorum. Gece 00.30’da eve geldim. Acı çekiyor gibi görünüyordu. ‘Bana süt ver’ dedi, süt içirdim. Biraz sonra kendine geldi. ‘Sana cehennem azabını yaşatacağım’ diyerek odanın ışığını söndürdü.

Elektrikli sobayı üzerime tutarak beni yakmaya çalıştı. İçinde kimyasal bir madde olduğunu düşündüğüm şişeyi alıp, ‘Sana azap çektireceğim’ diyerek o maddeyi üzerime döktü. Sonra elindeki çakmağı çakarak ‘Cehennem ateşinde yanacaksın’ dedi. Konuşarak onu vazgeçirdim.

İçtiği sigarayı sağ elimin içine basarak söndürdü. Çığlık atmamam için ağzımı ve burnumu kapatarak sigarayı alnıma bastırdı. Dilimin ucuna da sigarayı bastırdı. Saçımdan çekerek yerde sürükledi. ‘Şikayetçi olursan seni öldürürüm’ dedi.