Yine taksici dehşeti! Azerbaycanlı şarkıcı hayatının şokunu yaşadı

Yine taksici dehşeti! Azerbaycanlı şarkıcı hayatının şokunu yaşadı
Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva, aracına çarptıktan sonra yoluna devam eden taksiciyi korna çalarak uyardı. Taksiden inen sürücü, genç kadına tekme tokat saldırdı.

Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva, İstanbul'da taksici dehşeti yaşadı. Aracına çarpan ve yoluna devam eden taksiciyi korna çalarak uyaran Bagieva, taksici tarafından tekme tokat darp edildi.

Beyoğlu'ndaki işinden evine gitmekte olan Bagieva'nın aracına, sağından geçmek isteyen bir taksi çarptı.

"TEKME TOKAT SALDIRDI"

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Bagieva, bir şey olmamış gibi yoluna devam eden taksiciye korna çalıp durmasını istedi. Araçtan inen taksi şoförü önce hakaretler savurdu, ardından genç şarkıcıya tekme tokat girdi.

Burnunda çatlak oluşan, dudağı patlayan ve cep telefonu kırılan Nergiz Begieva polise giderek şikâyetçi oldu.

"YÜZÜMÜ YUMRUKLAMAYA BAŞLADI"

Yaşadıklarını anlatan Bagieva; "Sağımdan beni geçmeye çalışan araç aracımın ön sağ kısmına çarptı. Arabamda hasar oluştu. Ben araca korna çalınca durdu ve şoförü indi. Araçtan inerek kendisine 'Ne yapıyorsun' dediğimde saçımdan tutarak yüzümü yumruklamaya başladı. Konuşmakta zorluk çekiyorum. Ardından kafamı yolda bulunan demir bariyerlere vurmaya başladı. Dudağım patladı, burnumda, çenemde ve bileğimde ağrılar bulunmakta. Kaçmaya çalışınca aracın plakasını almak maksadıyla telefonun kamerasını açtım, bunu fark edince geri dönüp saldırmaya devam etti. Telefonumu alıp kırdı" dedi.

"İLK KEZ BÖYLE BİR OLAYA ŞAHİT OLDUM"

Genç şarkıcı; "Bir an önce yakalansın, cezasını çeksin. 10 yıldır burada yaşıyorum Üniversitemi burada okudum, asıl mesleğim avukatlık. Baroya kaydım var. İlk kez böyle bir olaya şahit oldum. Adam tam bir magandaydı. Kaza yapıp hem suçlu hem güçlü oldu" şeklinde konuştu.

Sabah

Etiketler azerbaycan