YouTuber Fariz gözaltına alındı

YouTuber Fariz gözaltına alındı
Güncelleme:

İstanbul'da yaşı küçük bir çocuğu kullanarak mizansen video çektiği belirlenen YouTuber Fariz Bakshshaliyev, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Bağcılar'da yaşı küçük bir çocuğu kullanarak mizansen video çektiği belirlenen YouTuber Fariz Bakshshaliyev, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına Bahçelievler'de gözaltına alındı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bağcılar'da yaşı küçük bir çocuğu kullanarak video çekip sosyal medya hesabından paylaşan Fariz Bakshshaliyev hakkında, söz konusu videonun mizansen olduğunun anlaşılması üzerine soruşturma başlattı.

'Sosyal deney' olarak paylaşılan videoda, su satan M.B.C.'nin (8), yanına gelerek 'açım' diyen kişiye 10 lira verdiği görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı.

Başsavcılık soruşturma kapsamında Fariz Bakshshaliyev hakkında gözaltı kararı verdi.

Karar üzerine harekete geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, 22 yaşındaki Fariz Bakshshaliyev’i Bahçelievler’de gözaltına aldı.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"
Fariz, gözaltına alınmadan önce sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, "Olayın inceliğini bilmeden şu an karşımda tüm medya duruyor. Bütün medya 25 yaşındaki çocuğu karşılarına almış, niye bilmiyorum. Beni tanıyanlar çok iyi bilir, çok cesaretli bir insanım. Herkesi karşıma alabilecek kadar cesurum. Kitle bunu çok iyi biliyor. O yüzden tutuklanmaktan korkmuyorum. Muhtemelen beni tutuklayacaklar. Hiçbir şeyden korkmuyorum" ifadelerine yer verdi.

Seçiniz...