Yurtta vahşet! Öğrencinin başını satırla kesti

Yurtta vahşet! Öğrencinin başını satırla kesti
Güncelleme:

Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan G. (38), üniversite öğrencisi Mehmet Sami T.'nin (18) başını satırla kesip göğsünün üzerine koydu. Daha sonra ''Deccal'i vurdum'' diye bağıran zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30 sıralarında, Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan, Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde meydana geldi. Yurdun aşçısı İhsan G., henüz bilinmeyen bir nedenle duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami T.'nin başını satırla kesti. G., kestiği başı, T.'nin göğsünün üzerine koyup, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. G., satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan G.'yi gözaltına aldı. Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen İhsan G., Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Mehmet Sami T.'nin, kendi halinde sessiz bir öğrenci olduğu kaydedildi.

 

DHA