5 çocukla yurtdışına kaçacaktı !

5 çocukla yurtdışına kaçacaktı !

İstanbul'da cezaevinden firar eden mahkum, kendi kızı da dahil 5 çocukla Bodrum'da bir pansiyonda yakalandı.

Firari mahkûm, İstanbul’da kendi kızı da dahil 5 çocuğu alarak kayıplara karıştı. Bodrum’da bir pansiyonda yakalanan mahkûmun çocuklarla birlikte yurtdışına kaçma planı yaptığı öğrenildi.

Kayınvalidesini öldürdüğü için hüküm giyen ve 9 Mart’ta haftalık izinli olarak çıktığı cezavine dönmeyen Hüseyin E. (39), 16 yaşındaki kızı, yeğeni ve arkadaşları dahil 5çocuk ile irtibata geçti. Çocuklardan haber alamayan aileleri durumu polise bildirdi.İstanbul Emniyeti Müdürlüğü ekipleri firari Hüseyin E.’nin çocuklarla birlikte Muğla Bodrum’da bir pansiyonda kaldığını belirledi. Jandarmaya bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonla Hüseyin E. gözaltına alınırken, 5 lise öğrencisi ailelerine teslim edildi. Şüphelinin çocukları kandırarak ailelerinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası aldırttığı tespit edildi.

‘TATİLE GETİRDİM’

Hüseyin E.’nin, çocukları kamuflaj olarak kullanıp sahte pasaportlarla yurtdışına çıkmayı planladığı öğrenildi. Sorgusunda çocukları Bodrum’a tatile getirdiğini ileri süren Hüseyin E., şunları söyledi: “Yıllarca tatil yüzü görmemişler, bu nedenle onları Bodrum’a getirdim. Bir hafta-10 gün tatil yapıp evlerine gönderecektim.Ben de teslim olacaktım.”

TUTUKLANDI

5 çocukla yakalanan cinayet hükümlüsü Hüseyin E., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Tutuklanan Hüseyin E., İstanbul'a gönderildi.

571bdb0d67b0a95d4059cebb.jpg