5 Ocak Gazetesi 17. Yaşını Kutladı

5 Ocak Gazetesi 17. Yaşını Kutladı

5 Ocak Gazetesi, 17. yaşını aralarında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Antalya Büyükşehir...

5 Ocak Gazetesi, 17. yaşını aralarında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gibi ülke ve kent protokolünün önde gelen isimleri ve 600'ü aşkın seçkin davetli topluluğu ile kutladı.

"O Ses Türkiye"nin sunucusu Saadet Özsırkıntı ve İsmail Timuçin'in birlikte sundukları gecede Grup Mega da sahne aldı. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Keman Sanatçısı Ezgi Türkoğlu'nun da muhteşem sahne performansı konukları etkiledi.

5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu konuşmasında, "17 yıllık süreçte 5 Ocak Gazetesi'nin duruşu, Adana tarafından çok iyi bilinmektedir. Bizler varlığımızı bu kente borçluyuz. Bizler bu şehri seviyoruz. Bu şehrin de bizi sevdiğini çok iyi biliyoruz. Katılımınız bizi onurlandırdı" dedi.

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ödülünü Adana Valisi Mustafa Büyük'ün elinden aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e de ödülünü Vali Mustafa Büyük verdi. İşadamı Ömer Sabancı, ödülünü Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un elinden alırken, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, işadamı ve Adana eski milletvekili Mehmet Ali Bilici'den, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ödülünü Ömer Sabancı'dan, TOYOTA Ceo'su Ali Haydar Bozkurt, Adana BTÜ Rektörü Aykut Gül'den, Avrupa Atçılık Federasyonu ikinci Başkanı Behçet Homurlu ödülünü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan, Gezici Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gezici ödülünü Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'ten, Finlandiya Fahri Konsolosu ve İşadamı Hüseyin Çomu ödülünü MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'dan , Oğuz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum ödülünü Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'dan, Orhan Avcı, ödülünü Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Arslan'dan, Esra Özülkü ödülünü İmparator Fatih Terim'in elinden, Gökhan Gündoğdu ödülünü Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in elinden ve Halim Erdoğan, ödülünü Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın elinden aldı.

5 Ocak Gazetesi'nin 17. yıldönümü gecesine birçok ünlü ismin yanı sıra 600'ü aşkın seçkin davetli topluluğu katıldı.