500 tl taksitle geleceğe yatırım

500 tl taksitle geleceğe yatırım

Stüdyo 24, ilk yıl peşinat ödememe kolaylığıyla özellikle yeni evli çiftlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Türk–İtalyan mimarların çizgileriyle konut kavramına yepyeni bir boyut kazandıran Stüdyo 24, ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı sunuyor. Stüdyo 24, ilk yıl peşinat ödememe kolaylığıyla özellikle yeni evli çiftlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fırsatlarıyla da en çok konuşulan proje olmaya devam ediyor. Bu yeni yaşam stiline 1 yıl boyunca peşinat ödemeden, aylık 500 TL ile sahip olma imkanı sunuyor. Özellikle yeni evli çiftlerin dikkatini çeken proje, ilk yıldan kiradan bile düşük bir maliyetle kendi evine sahip olma müjdesini veriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın ''Ispartakule'de yeri veya evi olanlar veya orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak.” sözleri, Ispartakule’ye yatırım talebini arttırırken, Stüdyo 24 daireleri de hızla tükeniyor. Bugüne kadar % 60’ı satılan stüdyolar, 1 Milyon nüfuslu “Yeni Şehir” projesi kapsamında yer alacak Bioİstanbul, Sağlıkkent ve MagnetCity’e komşu konumda bulunuyor. Günümüzün en değerli yatırım bölgesi olan Ispartakule’de hayat bulan stüdyoların Mayıs 2014’te teslim edileceği belirtiliyor.


Cathay İleri Projeler Yön. Kur. Başkanı Ahmethan Yılmaz, “Türkiye’de genç nüfusun artması ve yaşam stillerinin farklılaşması, özellikle yeni evli ve solo yaşamı tercih edenlere yönelik konut çözümlerini gerekli kıldı.” diyerek projenin arkasındaki fikir dinamiğini açıklıyor. Stüdyo 24’ü ise “Kentin farklı noktalarında hayata geçireceğimiz, sadece 1+0, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan, ulaşılabilir koşullarla planlanmış bir konsept” olarak tanımlıyor.

500 tl’ye bir çanta veya bir Stüdyo 24 alabilirsiniz!

“Bir+Sen” sloganıyla yeni nesil “stüdyo” anlayışı sunan Stüdyo 24’ler ayda 500 TL taksit fırsatıyla kendi evinize taşınma imkanı sunuyor. Türk-İtalyan tasarım çizgileri, sosyal olanakları ve 38 m2’den 207m2’ye dek farklı büyüklüklerde tasarlanan daireleri ile Stüdyo 24 modern yaşamın konforuyla buluşturuyor.

Yakın geleceğin en trend yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Ispartakule’de yer alan ve stüdyo anlayışını eğlenceli bir boyuta taşıyan Stüdyo 24, Pop, Cozy ve Modern dekorasyon seçenekleriyle tüketiciye kendi zevkine göre bir stüdyoda yaşama şansı sunuyor. Stüdyo 24’te dairelerin fiyatı 92.500 TL’den başlıyor.

Cathay İleri Projeler, 3 yıl süreyle m2 başına 3 TL aidatı garanti ediyor. Aidat; resepsiyon, fitness, açık havuz, kapalı garaj, lobi, toplantı odası, teras ve cep sineması gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.