Acı haber Iğdır'dan geldi: 1 askerimiz şehit

Acı haber Iğdır'dan geldi: 1 askerimiz şehit
Güncelleme:

Iğdır'da arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla yaralanan asker şehit oldu.

Türkiye-İran sınırındaki Gökay Hudut Birliğinde görev yapan Uzman Çavuş S.Ö, birlikte görev yaptığı arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla yaralandı.

Ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan S.Ö. ameliyata alındı. Uzman çavuş S.Ö. hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Iğdır'da yer alan hudut birliğinde dün meydana gelen silah kazası sonrası bir askerin şehit olduğu bildirildi. Açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN AKAR BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Uzman Çavuş Samet Özkan için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Bakan Akar, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

AA