Acı haberler peş peşe geldi: 3 asker şehit

Acı haberler peş peşe geldi: 3 asker şehit
Güncelleme:

Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı da Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 11 Ekim'de teröristlerin saldırısında yaralanan bir askerin, kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu. Bir acı haber de Barış Pınarı Harekatı'ndan geldi. Harekatta yaralanan asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

Mardin'in Derik ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Derik'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlattı. Operasyon sırasında, bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş yaralandı. Bölgeye sevk edilen helikopterle alınan yaralı uzman çavuş, Mardin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan uzman çavuş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Bölgede operasyonun sürdürüldüğü belirtildi.

HATAY'DAN ACI HABER

Hatay Hassa'da görevli iken Suriye sınır ötesi Barış Pınarı Harekatına katılan Piyade Uzman Umut Coşkun, geçtiğimiz hafta yaralı olarak kaldırıldığı Gaziantep Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit Coşkun için ailesinin isteği üzerine Ankara'da yarın cenaze töreni yapılması bekleniyor.

YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında yaralanan askerin şehit olduğu açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz”

Seçiniz...

Etiketler asker şehit MSB