Acı haberler peş peşe geliyor ! Çukurca'da hain saldırı: 1 şehit

Güncelleme:

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Kadir Yıldırım yaralandı. Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Çukurca ilçesi Altıntepe Üs Bölgesine gece saat 01.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Kadir Yıldırım (26) ağır yaralandı. Ambulansla Çukurca Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Yıldırım için saat 14.00’de Hakkari Dağ ve Komando Tugayında uğurlama töreni yapılacağı bildirildi.

ŞEHİT ASKER İÇİN TÖREN
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Altıntepe üs bölgesine taciz ateşi açan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, şehit olan Sözleşmeli Er Kadir Yıldırım (26) için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Acı haberler peş peşe geliyor ! Çukurca'da hain saldırı: 1 şehit - Resim : 1

Törene, Hakkari Vali Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Mustafa Duruk, Aziz Gölbaşı ve Ali Koç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı. Saygı duruşundan sonra şehidin naaşı tören alanına getirildi, özgeçmişi okundu. Yapılan duanın ardından şehidin cenazesi memleketi Tokat'a gönderilmek üzere helikopterle Yüksekova'ya uğurlandı.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkâri Çukurca'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Kadir Yıldırım için taziye mesajı yayımladı. Akar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Silah arkadaşımız, 28 Haziran 2019 tarihinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Suriye'den havan toplu saldırı: 1 asker şehit, 3 asker yaralıSuriye'den havan toplu saldırı: 1 asker şehit, 3 asker yaralı

Eğitimde fenalaşan 2 askerden biri şehit olduEğitimde fenalaşan 2 askerden biri şehit oldu

İHA