Adana'da iki trafik kazası: 3 ölü 7 yaralı

Adana'da iki trafik kazası: 3 ölü 7 yaralı

Adana'da meydana gelen 2 trafik kazasında 3 kişi öldü 7 kişi yaralandı.

Adana'da, aküsü biten traktörünü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan sürücü, traktörün devrilmesi sonucu römorkun altında kalarak hayatını kaybetti. Bu kazanın olduğu bölgeden dönen ambulans ile hayatını kaybeden sürücünün yanına giden yakınlarının içinde bulunduğu otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti, sağlık memurlarının da içinde bulunduğu 7 kişi yaralandı.

fft16_mf8003394.jpeg

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Karlı Mahallesi'ndeki evinden eşiyle zeytin toplamak için yola çıkan İsmet Aydın, plakasız traktörünün aküsünün bittiğini fark etti.

Aydın, çalıştırmak için yamaç aşağı bıraktığı traktörün devrilmesi sonucu römorkun altında kaldı. Aydın'ın eşinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazadan dönen ambulans ile olay yerine giden otomobil çarpıştı

Traktör kazasına gittikten sonra dönen Ali Erbaşlı (48) yönetimindeki 01 CUN 27 plakalı ambulansla, Karlı Mahallesi'ne giden İsmet Aydın'ın yakınlarının içinde bulunduğu Fevzi Omay yönetimindeki 01 ET 660 plakalı otomobil, merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu'nda kafa kafaya çarpıştı.

adana-da-korkunc-iki-kaza-3-olu-7-yarali-8003397.jpeg

Kazada, otomobildeki Resul Ergin (50) olay yerinde hayatını kaybederken sürücüsü Fevzi Omay, Elif Karaer, Nuray Ergin (43) ile ambulans sürücüsü Ali Erbaşlı, sağlık personeli Ramazan Duman (39) ve Aysun Yavuz (31), stajyer Alperen Can Sırkıntı (27) ve Cemile Şengültekin (17) yaralandı.

Kazanın ardından 8 yaralı kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken araç sürücüsü Fevzi Omay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen trafik, yolun temizlenmesinin ardından tekrar açıldı.

AA