Adnan Oktar'dan mektup var !

Adnan Oktar'dan mektup var !
Güncelleme:

Düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan Adnan Oktar cezaevinden bir mektup yazdı. Oktar'ın mektubunun her satırında ayrı bir skandal var.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında Adnan Oktar'ın kendisine cezaevinden gönderdiği mektubu yayınladı.

Selvi, kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen ve tutuklanarak cezaevine konulan Adnan Oktar'ın kendisine gönderdiği mektupta Oktar'ın "Cübbeli Ahmet gibi bir görünümle tebliğ mümkün değil" ifadelerini aktardı.

Oktar'ın mektubunda "Cübbeli Ahmet, Ahmet Hakan’la girdiği “öpüşme” polemiğine ara verip bir cevap verirse sevinirim." diye yazdığını belirten Selvi Oktar'ın "tesettürü" "bikini bölgesi" olarak tarif ettiğini de aktardı.

Oktar mektubunda "Müziğin, dansın, eğlencenin meraklısı değilim. Diskolardaki, pub’lardaki, plajlardaki insanlara yaklaşmak için dans, müzik ve eğlenceyi tercih ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Oktar ayrıca "Kuran-ı Kerim’de başörtüsü diye bir şey yoktur, çarşaf vardır" ifadeleri dikkat çekiyor.

Selvi Adnan Oktar'ın bu yorumlarını "Adnan Oktar Kuran-ı Kerim’e uyacağına Kuran’ı ve İslam’ı kendine uydurmaya çalışıyor." diyerek yorumladı.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...