Adnan Oktar'ın dehşeti evleri ! ''24 saatte 20 kişi tecavüz ediyordu''

Adnan Oktar'ın dehşeti evleri ! ''24 saatte 20 kişi tecavüz ediyordu''
Güncelleme:

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonun ayrıntıları ortaya çıkıyor.

Adnan Oktar'ın Kandilli'de bulunan 100 odalı villasına akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, çevik kuvvet otobüslerine bindirilerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne doğru yola çıkarıldı.

Öte yandan, Kandilli'deki villada yapılan operasyon sırasında iki kişinin polise doğru silahla ateş ettikleri öğrenildi. İki kişinin tabancalarındaki şarjörleri boşattıktan sonra gözaltına alındıkları belirtildi.

FUHUŞ TURNİKESİ

11-17 yaş arası kızlar tacize uğradıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. 'Turnike sistemi' ile tuzağa düşürülen kızların davet ve organizasyonlara gönderilerek fuhuş yaptırıldığı tespit edildi.

TURNİKE SİSTEMİ NEDİR? Turnike denilen sistemde, genç erkekler ise cemaat tarafından marka kıyafetlerle giydirilip lüks ev ve arabalarla organizasyonlara gönderiliyor, genç kızlar evlilik vaadiyle kandırılıyor. Cemaatin kandırdığı ve şantaj yaptığı kızlar ise, iş adamları ve zenginlerin düzenlediği partilere fuhuş için gönderiliyor.

 "24 SAATTE 20 ERKEK TECAVÜZ EDİYORDU"

Vatan'da yer alan habere göre, örgütün elinden kaçıp itirafçı olanların iddiaları kan dondurdu: 95 örgüt evi var. Erkek müritler bölge bölge çalışıyor. Zengin muritler de kandırdıkları kadınları evlere getiriyor. Bu kadınlara çekilen ilişki görüntüleri ile şantaj yapılıyor. Tuvaletlerde bile kamera vardı. İtaatsizlikten ceza alan kadına 24 saattte 20 erkek tecavüz ediyordu. Tacize uğrayanlar arasında çocuklar da vardı.

Seçiniz...