Adnan Oktar'ın iftarında dikkat çeken misafirler

Adnan Oktar'ın iftarında dikkat çeken misafirler
Güncelleme:

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın sahibi olduğu A9 TV'nin iftar yemeğinde sürpriz isimler de yerlerini aldı.

A9 TV’nin ‘Geleneksel A9 TV Ramazan İftarı’, 850 kişilik bir davetli topluluğunun katılımıyla 24 Mayıs 2018’de yine Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

İftar davetine, aralarında İsrail, Filistin, Ürdün, Paris ve Kuveyt’ten gelen politikacılar ve diplomatlar, Türk Hıristiyan ve Musevi cemaatlerinin değerli üyeleri, çeşitli Müslüman tarikatların temsilcileri, Şii, Alevi, Caferi ve Bektaşi cemaatlerinin üyeleri, Nur ve Süleymanlı grupları ve Menzil cemaatinin de temsilcileri katıldı. Ayrıca tüm partilerden etkili isimler, üst düzey bürokratlar, farklı görüşleri temsil eden aydınlar, akademisyenler, sanatçılar, medya temsilcileri, doktorlar, hukukçular, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri de A9 TV iftarında bir araya geldiler.

Davete katılanlar arasında değerli sanatçılarımız Engin Çağlar, Ayşe Mine, Meral Konrad, Sevim Egesoy, Çılgın Sedat, Reyhan Cansu, Aynur Güneş, Huri Sapan, Balık Ayhan, Rumelili Cüneyt, Gülbin Vardar ve Meriç Erkan’de vardı.

Her yıl farklı kültürlerden, görüşlerden ve dinlerden toplulukları bir araya getiren geleneksel iftar davetinin bu yılki amacı karşılıklı sevgi, barış ve birlik mesajlarının verilmesiydi.

Adnan Oktar'ın iftarında dikkat çeken misafirler - Resim : 1

İftar sonrası Arapça ve Türkçe yapılan dua, bir Müslüman tarafından Museviler ve Hristiyanların iyiliği ve refahı için de dua edilmesi bir ilkti. Tüm salon İslam ahlakının dünyaya hakim olması, Hz Mehdi’nin ve Hz İsa Mesih’in zuhuru, barış, dostluk ve sevgi için hep birlikte dua etti.

Adnan Oktar'ın iftarında dikkat çeken misafirler - Resim : 2

A9 TV’nin bu muhteşem iftar daveti bir kez daha farklı inançlar, milletler ve ırklardan gelen insanların sevgi ve dostluk bağıyla ittifak edebileceklerini ve barışçıl ve güven dolu bir ortamda sevgi dolu dostluk bağları kurabileceğini en güzel şekilde göstermiş gösterdi.

Adnan Oktar'ın iftarında dikkat çeken misafirler - Resim : 3