AK Parti Ünal'ın evinde hayatını kaybetmişti... Kritik gelişme !

AK Parti Ünal'ın evinde hayatını kaybetmişti... Kritik gelişme !
Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde, 23 Eylül akşamı Ünal’ın tabancasından çıkan kurşunla ölen Özbek bakıcı Nadira Kadirova soruşturmasına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

RS FM’de “Atilla Güner’le Akşam Postası” canlı yayınına bağlanan AK Partili Ünal'ın evinde hayatını kaybeden Nadira Kadirova'nın avukatı Birol Öztürk, Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde ölen Özbek Nadira Kadirova’nın İstanbul’da Şirin’e ait bir rezidansta zaman zaman kaldığını, TBMM’de milletvekilinin odasında fotoğraflar çektirdiğini anlattı.

Öztürk fotoğrafların Nadira’nın ağabeyi Muhammed Ali tarafından kendisine ulaştırıldığını söyledi ve şöyle devam etti:

“Maddi gerçekliğin ortaya çıkmasını istiyorum. Hakikat neyse çıksın. Bazı kuşkular var ki , soruşturma süreci devam ediyor.. İntihar vakası varsa, bunun geçmişi olmalı. Nadira olay günü dahi kayıt olduğu dersaneye gidip, üniversite sınavını kazanmaya çalışan birisi. ‘Patronlarım izin vermediği için gelemiyorum' diyor kurs sahibine. Durum böyleyken, ne oldu da intihar etti? Bunun aydınlatılmasını istiyorum. Henüz Adli Tıp’ın raporu tamamlanmamış. Sayın vekilin Meclis’teki odasında fotoğraflar çektirmiş. Gelmiş orada kabul görmüş. Hayatın olağan akışına uygun değil bize göre. Çünkü Nadira, hasta eşe bakmakla görevli bir çalışan. Üstelik İstanbul’da da Sayın Şirin’in Mecidiköye’deki rezidans dairesinde de fotoğraf çektirmiş paylaşmış. Savcılık dosyasına bu fotoğrafları sunacağız. Abisi Muhammed bize ulaştırdı bunları. Sayın vekilin ifadesinde de geçiyor. Olaydan birkaç saat önce, vekille yemek yiyorlar. İntihar edecek kişi böyle bir yemek masasına oturur mu? Bunlar kafamızda soru işaretleri bırakıyor. Bizim amacımız insanları zan altında bırakmak değil gerçekleri ortaya çıkarmak.”

AK Parti Ünal'ın evinde hayatını kaybetmişti... Kritik gelişme ! - Resim : 1

AK Parti Ünal'ın evinde hayatını kaybetmişti... Kritik gelişme ! - Resim : 2