AK Parti'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar

AK Parti'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar
Güncelleme:

Konya'nın Kadınhanı ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi’nde 100 kadar AK Partili üye, düzenlenen törenle İYİ Parti’ye katıldı.

Törende konuşan Konya Milletvekili Fahrettin YOKUŞ, çiftçilerimize iktidarın verdiği ama yerine getirmediği sözlere değinerek İYİ Parti iktidarında çiftçinin her derdiyle ilgilenileceğini söyledi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet ASLAN ise İYİ Parti’ye katılma cesareti gösteren yeni üyeleri ayrı ayrı tebrik ettiğini belirterek, vatandaşların dertlerine derman olabilme çabalarıyla gurur duyduklarını, il il, ilçe ilçe gezdiği yerlerde karşılaştığı pozitif durumdan mutlu olduğunu dile getirdi.

 "BAŞKA MAHALLELERDE DE İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR OLACAK"

Törende konuşan İl Başkanı Gökhan TOZOĞLU’ysa, yıllardır Mahmudiye Mahallesi'ne uğramayan, arayıp sormayan AKP’lilerin bizim dahilimizden sonra muhtar ve mahallelileri arayarak irtibat kurmaya çalışmalarının manidar olduğunu, parti olarak her zaman vatandaş ve çiftçilerin yanlarında olduklarının bilinmesini istediğini, daha başka mahallelerde de İYİ Parti’ye katılmaların olacağını söyledi.

 İYİ Parti'ye katılan üyelere Konya Milletvekili Fahrettin YOKUŞ, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet ASLAN, İl Başkanı Gökhan TOZOĞLU ve yöneticiler tarafından rozetleri takıldı.