AK Partili başkan istifa etti

AK Partili başkan istifa etti
Güncelleme:

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, görevinden istifa etti. Gürgöze yaptığı açıklamada, "2015 yılından beri onur ve gururla yürüttüğüm il başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

 AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gürgöze, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “2015 yılından beri onur ve gururla yürüttüğüm il başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım” dedi.

Gürgöze şunları söyledi: “Sadece yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan da sorumlu olduğumuz inancıyla bu büyük sorumluluğa talip olduk. İlkelerimiz ve değerlerimiz ışığında çok iyi bir ekip ruhuyla özverili ve disiplinli çalışmalarla mücadelemizi sonuna kadar yaptık. Gerisini rabbimizin takdirine bıraktık. Çünkü tüm işlerimizi bir gün hesap vereceğimize inanarak yaptık ve öyle yapmaya da devam edeceğiz. Niyetimizin ve yaptığımız çalışmaların halkımız tarafından anlaşılmış olduğunu, bize karşı olan güler yüzlerinden, desteklerinden, dualarından ve en önemlisi bize olan inançlarından ve duydukları güvenlerinden görmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyim. Bu şehirde yaşayan her bir hemşehrime ne kadar teşekkür etsem azdır. Uzun bir yola çıktık. Yolda başımıza ne gelirse gelsin geri dönmeyeceğimiz bilinsin. Bizim için ‘kaderin üstünde bir kader vardır, ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır’ düşüncesi her zaman temel düsturumuz oldu. Çünkü, biz bu yola dünyalık bir fayda elde etme niyetiyle değil, sadece hizmet niyetiyle çıktık. Amacımız şehrimizin bize verdiklerine karşılık elimizdeki, zihnimizdeki, çevremizdeki imkanlarla şehrimize hizmet edebilmekti. Bu süreçte birçok şey öğrendim, yeni dostlar edindim. Kimseye kırılmadım, üzülmedim ve pişmanlık duyacak hiçbir şey yapmamanın her zaman huzurunu yaşadım. Çalışmalarımızın yoğunluğu içerisinde kalbini incittiğimiz herkesten helallik istiyorum. Şimdi kendimi çok daha güçlü bir Elazığlı hissediyorum.”