AK Partili ve MHP'den İstanbul'daki deprem hazırlığına hayır!

AK Partili ve MHP'den İstanbul'daki deprem hazırlığına hayır!
Güncelleme:

İstanbul'da Esenyurt Belediyesi’nin olası Marmara depremi için hazırlıklar kapsamında ekipman alımı teklifi AK Parti ve MHP grubunun oylarıyla reddedildi.

AK Parti-MHP ortaklığının belediye meclislerindeki tutumu ‘pes’ dedirtti.

Birgün'de yer alan habere göre; Eyüp’te dev arazinin satışı için belediyeye yetki verilirken Esenyurt’ta belediyenin deprem ekipmanı alması engellendi. Üsküdar’da deprem afişleri toplatıldı.

BU KEZ DEPREM HAZIRLIĞINA ENGEL OLDULAR

Esenyurt Belediyesi’nin olası Marmara depremi için hazırlıklar kapsamında ekipman alımı teklifi AK Parti ve MHP grubunun oylarıyla reddedildi. AK Parti ve MHP grubu bununla da yetinmedi; inşaatlarda meslek odalarının denetimini getiren teklif ile Esenyurt Güçlü Kadın Kooperatifi teklifini de onaylamadı.

AK PARTİLİ BELEDİYE ARAZI SATMAYA BAŞLAYACAK

AK Parti’li Kadir Topbaş’ın İBB Başkanı olduğu dönemde kaçak yapıldığı iddiasıyla yıkılan Kemer Okulları’nın 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkıyor. AK Parti’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken, CHP’lilerin ret oyuna karşı AK Parti’lilerin oylarıyla Meclis’ten satış için yetki aldı.

ÜSKÜDAR’DA DEPREM AFİŞİNİ TOPLATTILAR

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı’nın deprem etkinliğinin afişleri AK Parti’li Üsküdar Belediyesince toplatıldı. Duruma tepki gösteren Muhtar Semra Aydın, “Belediyenin tavrı doğru değil” dedi ve ekledi: “Yaptığımız etkinlikler kamu yararınadır.”

‘ÖDEME YOK’ DEYIP ŞİRKETE FATURA KESTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin borçlanma talebine karşı çıkan ancak 6 kere borçlanma yetkisi alan AK Parti’li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin çelişen uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Hiçbir medya şirketiyle anlaşma yapılmadığını savunan AK Parti’li belediyenin “reklam ve tanıtım” için bir medya şirketine fatura kestiği ortaya çıktı.

 
 

Seçiniz...