AK PARTİLİ VEKİLLER SARIOĞLAN'DAN MEMNUN AYRILDI

AK PARTİLİ VEKİLLER SARIOĞLAN'DAN MEMNUN AYRILDI

AK Parti Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Sarıoğlan ilçesine gittiler. Sarıoğlan ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayları Sarıoğlan ve Çiftlik kasabasında çeşitli açılışlara da katıldılar. Gün bo

AK Parti Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Sarıoğlan ilçesine gittiler. Sarıoğlan ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayları Sarıoğlan ve Çiftlik kasabasında çeşitli açılışlara da katıldılar. Gün boyunca İlçe Merkezi, Belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen vekil adayları Sarıoğlan'dan memnun ayrıldılar.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Pelin Gündeş Bakır ve Mehmet Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Sarıoğlan ilçesinde içme suyu tesisinin açılışına katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan İller Barkası Genel Müdürü Hidayet Atasoy, "Sarıoğlan halkının talepleri doğrultusunda içme suyu projesini hayata geçirdik ve kısa sürede gerçekleştirdiğimiz bu projenin açılışını gerçekleştiriyoruz. 2010 yılında yapımına başlanılan tesis Sarıoğlan için büyük bir nimettir ve ilçenin 40 yıllık su ihtiyacını karşılayacaktır" şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, siyasi ve ekonomik istikrarın sürdüğü sürece ilçelerdeki büyümenin de artarak devam edeceğini belirterek, “Ekonomik ve Siyasi iktidarın hüküm sürdüğü ülkemizde bu istikrarın sürmesi demek hizmetlerinde artarak devam etmesi anlamına gelir" dedi.

Açılışın ardından Milletvekili adayları ilçe merkezinde bulunan esnafları ve semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Vatandaşlar AK Parti milletvekili ve adaylarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler ve hizmetlerin devamı için tekrar AK Parti'ye oy vereceklerini ifade ettiler.

AK Partili vekil adayları esnaf gezisinin ardından Çiftlik Kasabasında yapımı biten ve yapımı 2 bin 800 TL'ye mal olan atık su arıtma tesisinin açılışına katıldılar.

Yoğun bir gündemle yola çıkan vekil adayları daha sonra iki gruba ayrılarak Sarıoğlan ilçesine bağlı Tatılı, Yahyalı, Karaözü, Ebulhayır, Kadılı, Düzencik, Muratbeyli, Keklioğlu, Yıldırım, Üzerlik, Ömerhacılı, Ömürlü köyü ile Gaziler, Palas ve Alamettin beldesini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinleyip oyalarına talip olduklarını belirttiler.

AK PARTİLİ VEKİLLER SARIOĞLAN'DAN MEMNUN AYRILDI

AK PARTİLİ VEKİLLER SARIOĞLAN'DAN MEMNUN AYRILDI

AK PARTİLİ VEKİLLER SARIOĞLAN'DAN MEMNUN AYRILDI