Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları başlıyor!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları başlıyor!

Akare, yılın ilk fuarını 2-9 Mart tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya olmak üzere 4 büyük şehirde gerçekleştirecek.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 2001 yılından beri farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyenleri buluşturuyor! Türkiye’nin en büyük yurtdışı eğitim organizasyonu olan Akare, yılın ilk fuarını 2-9 Mart tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya olmak üzere 4 büyük şehirde gerçekleştirecek.

Farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nın öğrencilere sunduğu en büyük fırsat, Amerika, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, Avustralya, Norveç ve Macaristan gibi ülkelerden gelen okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma ve aşağıdaki konularda bilgi alma imkanı:

Dil Kursları
· Lisans Programları
Yüksek Lisans Programları
Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
MBA Programları
Doktora Programları
İş İngilizcesi Programları
Sınav Hazırlık Kursları

Ücretsiz İK Eğitimleri ve Yurtdışı Eğitim Seminerleri

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İK sponsoru CVyolla.com, 2-3 Mart 12:00-13:00 saatleri arasında İstanbul fuarında düzenleyeceği ücretsiz İK eğitimlerine katılan herkese sertifika verecek. Ayrıca fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminerlerde ise başta üniversite ve konsolosluk yetkilileri olmak üzere uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri ve yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak. Seminer programlarına www.akare.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Katılımcı Okullardan Fuar Ziyaretçilerine Özel Yüzlerce Burs

Fuara katılan okulların bir kısmı kendilerini ziyaret eden öğrencilere binlerce dolar değerinde burs imkanı sunuyor. Fuarın web sayfasında duyurulacak olan bu burslara hak kazanmanın farklı şartları olacak. Gerekli tüm bilgilere www.akare.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

10 Kişiye Asus Tablet ve İlk Gelen 150 Kişiye Sürpriz Hediyeler

Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’na giriş ücretsiz. Okulların fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak, 10 adet Asus tabletten birini ve Akare’nin her şehirde fuar ilk gelen 150 kişiye vereceği sürpriz hediyeleri kazanabilmek için tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları / MART 2013 Fuar Takvimi

İstanbul Hilton Otel / 2 ve 3 Mart 2013 – 13:00-18:00
Ankara Sheraton Otel / 5 Mart 2013 – 15:00-20:00
İzmir Hilton Otel / 7 Mart 2013 – 15:00-20:00
Konya Rixos Otel / 9 Mart 2013 – 13:00-18:00