Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İstanbul'da başlıyor

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İstanbul'da başlıyor

Fuarlar, 5 Mart’ta Ankara’da, 7 Mart’ta İzmir’de devam edecek ve 9 Mart tarihinde Konya’da sona erecek.

2001 yılından bu yana Türkiye’deki en kaliteli katılımcı ve ziyaretçi portföyüne sahip yurtdışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare Fuarcılık, yılın ilk fuarını 2-3 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton’da düzenliyor. Fuarlar, 5 Mart’ta Ankara’da, 7 Mart’ta İzmir’de devam edecek ve 9 Mart tarihinde Konya’da sona erecek.

Amerika, İngiltere, Kanada, İspanya, Avustralya ve İtalya gibi dünyanın 20 farklı ülkesinden gelen 100’e yakın üniversitenin katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçiler; dil eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki ve dört yıllık ön lisans, yüksek lisans (master & doktora), sertifika ve yaz okulları programlarının yanı sıra vize başvuruları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler. Fuar boyunca binlerce kişi; okul ücretleri, başvuru koşulları, yurtdışında yaşam şartları ve ülke eğitim sistemleri hakkında okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı bulup, ücretsiz verilecek seminerlere katılabilecekleri gibi, İstanbul fuarlarında, CV hazırlama, kariyer planlama, etkin mülakat teknikleri vb. konularda verilecek eğitimlere de katılıp sertifika alabilecekler.

2-3 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Otel’de 13:00 – 18:00 arasında gerçekleşecek ilk fuarda; dünyanın en prestijli okulları tarafından verilecek binlerce dolar değerindeki bursların yanı sıra, ziyaretçileri sürpriz hediyeler de bekliyor olacak.

Fuar davetiyesi için www.akare.com.tr adresine tıklanması ve online kayıt formunun doldurulması yeterli.

Akare Fuarlarında Bir İlk: Ücretsiz Sertifikalı İnsan Kaynakları Eğitimleri

İstanbul Hilton’da gerçekleştirilecek olan fuarda 12:00-13:00 saatlerinde öğrencilere CVyolla.com tarafından insan kaynakları eğitimleri verilecek ve tüm katılımcılar sertifikalarını ücretsiz olarak alabilecekler. Eğitimlere katılmak isteyen öğrenciler 2-3 Mart tarihlerinde saat 13.00’te gerçekleştirilecek olan fuara 1 saat önce gelerek Kişisel Vizyona Uygun Kariyer Hedefi Belirleme, İş Arama Yöntemleri, Özgün ve Fark Edilen CV Hazırlama ve Mülakatta Etkin İletişim konularında eğitim alabilecekler.

Akare’den Örnek Proje: “Daha İyi Bir Gelecek İçin El Ele”

Yine ilk kez bu fuarda bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilecek. “Daha İyi Bir Gelecek El Ele” adındaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akare fuarlarına katılan yabancı okulların katılım bedeli olarak Akare’ye ödedikleri tutarın bir kısmı imkanları kısıtlı çocukların eğitimleri için burs olarak kullanılıyor olacak.

Ücretsiz Seminerler!

Akare fuarları boyunca İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya’da 35 adet ücretsiz seminer düzenlenecek. Hem konsolosluk yetkilileri hem de okul yetkilileri tarafından verilecek bu seminerler herkesin katılımına açık olacak.

ASUS’tan 10 Tablet Hediye!

Akare’nin teknoloji sponsoru ASUS online kayıt olan öğrenciler arasından 10 tanesine tablet bilgisayar hediye edecek.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları/ Fuar Takvimi – MART 2013

İstanbul: 2 – 3 Mart 2013
Ankara: 5 Mart 2013
İzmir:7 Mart 2013
Konya:9 Mart 2013

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda Bilgi Alınabilecek Konular:

Lisans Programları (iki & dört yıllık)
Yüksek Lisans Programları (master & doktora)
Dil Kursları
Uluslar arası Sertifika ve Diploma Programları
MBA Programları
Doktora Programları
Lise Eğitimi
Yaz Okulları, Staj Programları
İş İngilizcesi
Sınav Hazırlık Kursları