Akın Öztürk cezaevinde saldırıya mı uğradı ?

Akın Öztürk cezaevinde saldırıya mı uğradı ?

Akın Öztürk'ün avukat Mehmet Sinan İnce'nin saldırısına uğradığı iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Akın Öztürk cezaevinde saldırıya uğradı iddiası dün sosyal medyada bir anda yayıldı. Alaattin Çakıcı’nın avukatı olarak bilinen Avukat Mehmet Sinan İnce darbe girişimi nedeniyle cezaevinde bulunan Akın Öztürk'e saldırdığını iddia etti. Bu iddialara Adalet Bakanlığı yetkililerinden açıklama geldi. Bir yetkili, “Görüşme odasına gelen Öztürk ‘Tanımıyorum, görüşmeyeceğim’ dedi ve avukat İnce görevliler tarafından odadan çıkarıldı. Herhangi bir darp sözkonusu olmadı" dedi.

 Avukat Mehmet Sinan İnce, instagram hesabından Sincan Cezaevi’nde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra Öztürk’ün adını da görüş tutanağına yazdığını avukat görüş odasında Öztürk’e saldırdığını, dövdüğünü öne sürdü. 

'GARDİYANLAR ENGELLEDİ, DARP OLMADI'

Adalet Bakanlığı yetkilileri, İnce’nin talebi üzerine Öztürk’ün avukat görüşme odasına getirildiğini doğrularken herhangi bir saldırı ya da darp olmadığını ifade etti. 

Bir yetkili, “Görüşme odasına gelen Öztürk ‘Tanımıyorum, görüşmeyeceğim’ dedi ve avukat İnce görevliler tarafından odadan çıkarıldı. Herhangi bir darp sözkonusu olmadı" dedi.

AVUKAT REKLAM MI YAPMAK İSTEDİ?

Bakanlık yetkilisi "Avukatın kendi reklamını yapmak için bu açıklamayı yaptığını düşünüyoruz” diye konuştu.

57a1fac467b0aa25f856d53b.jpg