Aksaray’da kaza: 5 yaralı

Aksaray’da kaza: 5 yaralı

Aksaray’da bir otomobilin önünde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Aksaray’da bir otomobilin önünde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray – Ankara kara yolu 15’inci kilometresinde meydana geldi. Alkol alarak Ankara’dan Aksaray istikametine seyreden Gökhan Batmaz (25) idaresindeki 48 D 8429 plakalı otomobil, önünde seyreden Aşır Coşkun idaresindeki yabancı plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobil de şarampole devrildi.

Kaza sonrası yabancı plakalı otomobilde bulunan sürücü Aşır Coşkun, Hümeyra Coşkun (40), Fatma Coşkun (66) ve Mehmet Akif Coşkun (10) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan sürücü Aşır Coşkun ve Fatma Coşkun’un otomobilde kısmen sıkışması üzerine 112 ekipleri ve vatandaşlar tarafından hummalı bir kurtarma çalışması yapıldı. Kısa sürede sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya neden olan hafif yaralı sürücü olay yerinden kaçmak istedi. Yolun karşısındaki tarlaya kaçan sürücü kara yolunda radar uygulaması yapan polis memuru tarafından yakalandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN