Albayrak Katarlılara ekonomi danışmanı oluyor iddiası ortalığı karıştırdı

Albayrak Katarlılara ekonomi danışmanı oluyor iddiası ortalığı karıştırdı
Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla istifa eden Berat Albayrak'ın Katar devletine ekonomi danışmanı olarak atanacağına dair iddiaya Albayrak'ın danışmanı çok sert bir yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak’ın danışmanı Medet Nebi Yanık, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

İMChaber isimli bir Twitter hesabından, “El Cezire: ‘Berat Albayrak Temim bin Hamad'ın isteği üzerine Katar Devletine (ekonomi) danışmanı olarak atandı.’ Ayrıca Albayrak'ın, önümüzdeki yılın başında Katar Emiri’nin ekonomik danışmanı olarak Amiri Divanı’nda 200.000 $ ‘a kadar aylık maaşla çalışacağı, http://turkiye24.net adlı internet haber sitesinde iddia edildi” şeklinde tweet atıldı.

Albayrak’ın danışmanı Yanık da bu tweeti paylaşarak, “Bi bitmediniz ya. İtin, uğursuzun, hainin, düşmanın canını öyle yakmışız ki sağlık sorunları yüzünden görevlerimizden affımızı istemiş olsak bile yalan habere devam ediyorsunuz. Ne diyelim Elhamdülillah!!” ifadelerini kullandı. Tweetin kısa süre sonra da silindiği görüldü.

Albayrak’ın danışmanı Yanık’ın mesajı ve o tweetler:

Albayrak Katarlılara ekonomi danışmanı oluyor iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 1