Altan Nuh'tan olay sözler !

Altan Nuh'tan olay sözler !

Tuğba Özerk ile boşanma aşamasında olan Altan Nuh olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Tuğba Özerk ile boşanma aşamasında olan eşi Altan Nuh, Star TV'de ekrana gelen 'Duymayan Kalmasın' programında şoke eden suçlamalarda bulundu. Şu anda Amerika’da olan Altan Nuh, ünlü şarkıcının kendisine bıçak çektiğini ve "Seni öldüreceğim" tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Tuğba Özerk, sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu Altan Nuh'la ayrılacağını açıklamıştı. Bu karara gerekçe olarak Özerk’in eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti, Ünlü şarkıcının annesi ise telefonla bağlandığı canlı yayında Altan Nuh’a suçlamalarda bulunmuştu. Şu anda Amerika’da bulunan Altan Nuh, ‘Duymayan Kalmasın’ programına katılarak hakkında ortaya atılan iddialara ve dayak söylentilerine yanıt verdi. 

"2015 MODEL ARAZİ ARACI ALDIM"

Kredi kartı ekstrelerini paylaşan Altan Nuh, maddi anlamda bir sorun yaşamadığını vurgularken, "Kısa bir süre önce 2015 model bir arazi aracı aldım, böyle bir harcama yapan insan, pabucunu, terliğini de kendisi alır" dedi.

Altan Nuh, eşine şiddet uyguladığı iddiaları hakkında, "Arkadaşlarıyla buluştuğu bir etkinlikte bir iş görüşmemi zora soktu, sesler yükseldi, elindeki cep telefonunu kafama fırlattı. Ben de yere düşen telefonu elime alarak, sert bir şekilde yere attım ve parçalandı. Yüzüme tükürdü, yumruk ve tekme attı. Ben de savunma amaçlı onu ittirdim. Arkadaşlarının yanında üzerime saldırdı ve omzumdan ısırdı. Bunların hepsinin fotoğrafları ve raporları var. Eşyalarımı almak üzere odama gittim, çıktığımda elinde bıçak olduğunu gördüm. Üzerime yürüdü ve bıçağı karnıma dayadı, olayların daha tehlikeli bir hale gelmemesi adına elini tuttum ve o sırada bıçakla ciddi bir şekilde elimi yaraladı. Bıçağı bırakıp eline makası aldı. Gürültüye gelen polislerin önünde ‘Seni öldüreceğim’ tehditleri savurdu. Şimdiye kadar bir kadından duymadığım küfürleri duydum. Hastaneye gittiğim taksi şoförü bu olaylara şahittir. Yaşadıklarımın hepsinin şahidi ve raporu var. Şu anda Amerika’dayım ve gerekirse Türkiye’ye döndüğümde bunların hepsini açıklayacağım. Tuğba Özerk, birlikteliğimiz devam ederken eski sevgilisinden bir cep telefonu hediyesi aldı. Ona maddi anlamda destek olduğunu da biliyorum" şeklinde konuştu.

TUĞBA ÖZERK CEVAP VERDİ

Altan Nuh’un suçlamaları sonrası, Renkli Sayfalar’a konuk olan Özerk, yaşadıklarını canlı yayında gözyaşları içinde anlattı. Psikolojik olarak iyi görünmeyen Özerk, “Şiddet gördüm, beni dövdü” dedi. Burnunun hâlâ kırık olduğunu söyleyen Özerk, kanlar içinde arkadaşını aradığını ve kendini savunmak için eline bıçak aldığını söylüyor