Altınova Belediyesi Altyapı Takımlarını Ligden Çekti

Altınova Belediyesi Altyapı Takımlarını Ligden Çekti

Altınova Belediye Spor Basın Sözcüsü Hasan Karabacak, 30 Mart 2016 tarihinde oynanan Altınova Belediyespor ile Yalovaspor U19 futbol karşılaşmasında yaşanan...

Altınova Belediye Spor Basın Sözcüsü Hasan Karabacak, 30 Mart 2016 tarihinde oynanan Altınova Belediyespor ile Yalovaspor U19 futbol karşılaşmasında yaşanan çirkin olayların ardından altyapı takımlarının ligden çekildiğini açıkladı.

Altınova Belediye Spor Basın Sözcüsü Hasan Karabacak, Altınova Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına kamuoyuna bir açıklamada yaprak alt yapı takımlarını ligden çektiklerini söyledi. Altınova Belediye Spor Basın Sözcüsü Hasan Karabacak'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yalova kamuoyuna; Altınova Belediye Spor kulübü olarak misyonumuz; kısıtlı imkanlar ile İlçemizde yaşayan çocuk ve gençlerimize sporu sevdirerek, sağlıklı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.Yalova'da oynanan ve iki yıldır futbol alt yapılarda yaşanan ve hep aleyhimize sonuçlanan olaylara en son 30 Mart 2016 tarihinde Altınova Belediye Spor ile Yalova Spor U19 futbol karşılaşmasında yaşanan çirkin olaylar bu bildirinin kaleme alınması ihtiyacını doğurmuştur. Müsabaka devam ederken Yalova Spor Kulübü Başkanı protokol tribününden seyircilerimizin aileleriyle birlikte bulunduğu tribüne hışımla gelerek sinkaflı sözler etmiştir. Hakemin maç bitiş düdüğü ile kendi yedek kulübesinin önünde kümeleşerek hocaları ile galibiyet sevinci yaşayan futbolcularımızın üzerine önde hocaları ile yürüyen Yalova Sporlu futbolcular çirkin laflar ederek sözlü tacizde bulunmuşlardır."

"Yaşanan bu olaylar çocuk ve gençlerimize kötü örnek teşkil etmektedir. Dimağlarına bu çirkin davranışların kazınmaması için 2 Nisan 2016 tarihinden itibaren alt yapıdaki takımlarımızı Yalova İlindeki müsabakalardan çekiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."