Altunizade metrobüs durağında insan seli

Güncelleme:

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde yine yoğunluk oluştu. İşe ya da okula gitmek isteyen vatandaşlar, metrobüs durağında insan seli oluşturdu. İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili alınacak önlemi açıkladı.

İşe ya da okula gitmek isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde metrobüslere akın etti. Altunizade metrobüs durağında ise adeta insan seli yaşandı. Kalabalığın yoğun olduğu durakta uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar hem metrobüse binmek için hem de turnikelerden geçmek için sıra beklemek zorunda kaldı.

Metrobüse binmek için sıra bekleyen bir genç, “Bence gereksiz, herkes Marmaray’ı da kullanabilir. Dersime geç kalıyorum ben bunun yüzünden” diye konuştu.

İBB HAREKETE GEÇTİ
Konuyla ilgili İBB'den bir açıklama geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, "Değerli İstanbullular; artan metro seferleri yüzünden özellikle Altunizade metrobüs durağında sabahları yaşanan yoğunluk nedeniyle özür dileriz. Yarın sabah itibariyle her metro seferi için Söğütlüçeşme’den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir. Saygılarımızla" ifadelerini kullandı.

İHA