Anadolu insanı modayı takip ediyor

Anadolu insanı modayı takip ediyor

Journey Satış Müdürü Tarkan Demirel, Anadolu’daki kadınların modayı yakından takip ettiklerini söyledi.

1996 yılından bu yana, kadın giyim sektöründe önemli bir yeri olan Journey, özellikle çalışan kadınların ofis stiline yön vermeye devam ediyor.

Journey Satış Müdürü Tarkan Demirel; Türkiye’nin ve Doğu Anadolu bölgesinin en önemli ticaret merkezlerinden biri olan 900 bin nüfuslu Erzurum’da, Palerium Avm’de yer alan 200 metrekarelik mağazalarını yenileyerek, firma bünyesinde Doğu Anadolu bölgesindeki ilk mağazalarını açtıklarını belirtti. Mağaza’nın bölgedeki tüm müşterilerine 2 yıldır hizmet verdiğini ekleyen  Tarkan Demirel, “1 Mart 2016 tarihi itibari ile mağazamız, Yol Tekstil San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet göstermeye devam edecektir.” dedi.  Yenilenen yüzüyle, Erzurumlu müşterileriyle buluşmanın keyfini yaşayan Journey, açılışa özel fırsatlarla müşterilerini yeni mağazasında ağırlamanın heyecanını yaşıyor.

Journey  Satış Müdürü Tarkan Demirel sözlerine şu şekilde devam etti: “Şıklığına önem veren ancak rahatlığından ödün vermeyen stil sahibi kadınlar” ın tercihi olan markamız; Journey, 1996 Journey ve Journey Kids koleksiyonlarıyla müşterisine keyifli alışverişin tadını yaşatıyor. Bununla birlikte, titizlikle ürettiği ürünleri Türkiye’deki 50 mağazası ve online alışveriş sitesiyle müşterilerine ulaştırarak pazardaki konumunu da giderek güçlendiriyor. 1996 yılı Ağustos ayında atölyemiz açıldı. Eylül'de ilk üretimi yaptık. Herkesin hayali yurtdışına açılmaktı. O yüzden daha uluslararası bir isim olsun istedik ve 'Yolculuk' anlamına gelen 'Journey'i seçtik. İlk başlarda çok yüksek teknolojik altyapı gerektirmeyen bluz ve penye üretimi yapıyorduk. Bu ürünleri Ankara'da bulunan firmalara satmaya başladık. Talebin, kadın giyime yönelik olduğunu görünce de bu alanda ilerledik. Markalaşma yolunun mağazacılıktan geçtiğini gördük ve kendi mağazalarımızı açmaya karar verdik. Ama üretici kimliğimizi de hiç kaybetmedik. İlk mağazamızı 2001 yılında Ankara Bahçelievler'de açtık. Şu anda da üretim ve yönetim birimleri toplamında yaklaşık 350 personel ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Anadolu’nun en hızlı büyüyen kadın giyim markası!

Anadolu’nun en hızlı büyüyen kadın giyim markası olduklarını söyleyen Journey Satış Müdürü Tarkan Demirel,  “Bölge ayırt etmeksizin mümkün olduğunca çok tüketiciye ulaşıyor ve Journey ürünlerini en kaliteli hizmetle sunmaya çalışıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana markalaşma çabalarımız ile kendi sektörümüzde lider marka olmayı hedefliyoruz. 2015 ve 2016 yılları itibariyle  Ankara Ftz Avm, İstanbul Viaport Venezia Avm , Bolu 14 Burda, İzmit 41 Burda Avm, AmasyaPark Avm, Adapazarı Agora Avm’de ve Niğde’de 7 mağazamız daha açıldı. 1 Mart 2016 itibari ile de Erzurum Palerium Avm mağazamızı Yol Tekstil San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesine dahil ettik.  Yurt dışında hedef ülkelerimiz Rusya ve Türk Cumhuriyetleri’dir. İstanbul Bomonti’deki toptan satış ofisimizden bu ülkelere yoğun olarak pazarlama faaliyetlerimiz devam ediyor. Üretim ve yönetim birimleri toplamında yaklaşık 350 personel ile hizmet veriyoruz. Yeni açılan mağazalarımız ile birlikte kontrollü büyümeyi sürdüreceğiz.” dedi.