Ankara ve Kocaeli'nde iki okulda kavga

Ankara ve Kocaeli'nde iki okulda kavga
Güncelleme:

Kocaeli ve Ankara'daki iki okulda, müşahitler ve sandık görevlileri arasında kavga çıktı.

Ankara'daki Özkent Akbilek İlkokulu'nda, Oy ve Ötesi müşahitleri, sandık görevlilerinin yaşlılarla birlikte oy kabinlerine girmesine itiraz edince tartışma çıktı. 

Olay, Sincan ilçesindeki Özkent Akbilek İlkokulu'nda meydana geldi. Oy ve Ötesi müşahitlerinin, sandık görevlilerinin yaşlılarla birlikte oy kabinlerine girmesine itiraz etmesi üzerine tartışma çıktı. Bazı seçmenlerle müşahitler arasındaki tartışma sesleri duyulunca binaya girmek isteyenler oldu. Polisin araya girmesiyle tartışmanın büyümesi önlendi. Oy ve Ötesi müşahitleri, kendilerine saldırıldığını öne sürdü. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da tartışma haberini alınca okula geldi. 

Ankara ve Kocaeli'nde iki okulda kavga - Resim : 1

KOCAELİ'NDE MÜŞAHİTLER BİRBİRİNE GİRDİ

Olay, Gölcük ilçesi Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu'nda meydana geldi. Sandık müşahitleri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında müşahitlerden biri, diğerine yumruk atmaya çalıştı.

Araya giren polisler ve görevliler tarafları uzaklaştırdı. Bu sırada araya girenler, tarafları telkinde bulundu. Sakinleştirilen taraflar, tekrar görevlerine devam etti.

Ankara ve Kocaeli'nde iki okulda kavga - Resim : 2

DHA