Ankara'nın yeni ''yaratıkları''

Ankara'nın yeni ''yaratıkları''

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin milyonluk robot ve dinozor heykellerinden sonra şimdi de pırasa ağaç ve yaratık geliyor..

Ankara’da kavşaklara önce robot, sonra da dinozor heykelleri diken ve bu heykeller için milyonlarca lira harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şimdi de ”Pırasa Ağacı” icat etti. Toprakta yetişen bir sebze olan pırasanın ”Yaratık biçiminde” ağacı yapılarak, Ankapark’ın tanıtım merkezine konuldu. Tanıtım merkezinde peluş hayvanlar ile insanları katleden “Alien” (Yaratık) isimli bilimkurgu filminin kahramanı da bulunuyor.

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberinw föew Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Ankapark’ın tanıtım merkezi, bin 600 metrekare alan üzerine kuruldu ve Ankapark’ta yer alacak oyuncakların tanıtımı yapıldı. Alanda ziyaretçileri otorobotlar karşılıyor.

PELUŞ HAYVAN VE KEDİ AİLESİ

Altı üyeli kedi ailesi ve pırasa ağaçlarının da bulunduğu merkezde, sesli ve hareketli dinozor da yer alıyor. Gökçek tanıtım merkezine bir süre önce ”Yenisini yapacağız” diyerek kapattığı Ankara Hayvanat bahçesinde bulunan hayvanların peluş malzemeden yapılma maketlerini de koydurdu.

1-20150512161837.jpg

VAHŞİ FİLM KAHRAMANI

Tanıtım merkezinde sergilenen oyuncak heykeller arasında Amerikan yapımı “Alien” (Yaratık) isimli bilimkurgu filminin kahramanı da bulunuyor. Uzayda geçen filmde, Kargo gemisindeki ekibin başka bir gezegende keşfettiği ve yumurtalardan çıkan yaratıklar ve bu yaratıkların insanları vahşice katletmesi anlatılıyor.

2-794.jpg