Ankara'da mühimmat patladı ! Yaralılar var

Ankara'da mühimmat patladı ! Yaralılar var
Güncelleme:

Ankara'daki bir kışlada mühimmat patladığı, yaralıların olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında, ilk bilgilere göre, icra edilen ağır silah eğitim atışı esnasında meydana gelen kazada, 5 askerin  yaralandığı ve kaza hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığındaki kazayla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ankara Valisi Vasip Şahin'den bilgi aldı.

Bakanlığın internet sitesinden Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu  Komutanlığı'nda meydana gelen patlamaya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Polatlı'da bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında, ilk bilgilere  göre, icra edilen ağır silah eğitim atışı esnasında meydana gelen kazada beş  kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Kaza sonucunda yaralanan kahraman silah  arkadaşlarımız süratle hastaneye tahliye edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.  Kaza hakkında inceleme başlatılmıştır."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polatlı  Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında meydana gelen kazaya ilişkin Milli Savunma  Bakanı Hulusi Akar ve Ankara Valisi Vasip Şahin'den bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Akar ve Şahin,  Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında icra edilen ağır silah eğitim  atışı esnasında meydana gelen kazaya ilişkin Erdoğan'a bilgi verdi.

VALİ ŞAHİN HASTANEDEN BİLGİ ALDI

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara'nın Polatlı  ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında meydana gelen kazada yaralanan  askerler hakkında bilgi aldı. 

Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında icra edilen ağır silah  eğitim atışı esnasında meydana gelen kazada yaralanan askerlerden bazıları  Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

Vali Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile birlikte hastaneye  gelerek, yaralı askerler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vasip Şahin, daha sonra hastaneden ayrıldı.

AA