Ankara'da Mustafa Pak'a Büyük İlgi

Ankara'da Mustafa Pak'a Büyük İlgi
Güncelleme:

Yoğun bir gündemle seçim çalışmalarına devam eden BTP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Pak, Ankara için hazırladıkları projelerinin Ankara halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Pak açıkladığı projelerle ve yaptığı temaslarla ses getiriyor. Yoğun bir gündemle faaliyetlerine devam eden Pak, Ankara için hazırladıkları projelerinin Ankara halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını söyledi.

Diğer belediye başkan adaylarından farklı bir profil ortaya koyan Mustafa Pak, bütün projelerinin kaynağının BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'a ait olan Milli Ekonomi Modeli tezi olduğunu ve dünyanın kabul ettiği bu tezi Ankara'da uygulayacaklarını söyledi.

O'nun fikirlerine ihtiyacımız var

BTP Ankara Adayı Av. Mustafa Pak, BTP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Türkyılmaz ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Mustafa Pak ve beraberindekiler, Yeni Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık'la görüştü. Ziyarette Atatürk ve Ankara konuşuldu.

BTP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Türkyılmaz, Atatürk'ün milletimiz açısından önemine temas ederek, bugün her zamankinden daha fazla O'na ve O'nun fikirlerine ihtiyacımız olduğunu söyledi. Türkyılmaz, "bugün Atatürk'ü temsil eden, O'nun gösterdiği hedeflere ülkemizi taşıyacak olan lider BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'tır" dedi.

'Hoş Geldin Atatürk' bütün oyunları bozdu

BTP Büyükşehir adayı Av. Mustafa Pak da Prof. Dr. Haydar Baş'ın "Hoş Geldin Atatürk" eserinden alıntılarla çok önemli konuların altını çizdi. Atatürk'ün bugüne kadar Türk milletinden gizlendiğini söyleyen Pak şöyle devam etti; "Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Atatürk hepimizin ortak paydasıdır. O'nu en iyi şekilde anlamak ve anlatmak hepimizin yegâne görevidir.

Atatürk Peygamber soyundan, Hafız, kendisini 'Cihad Müslümanı' olarak tarif eden çok büyük bir insandır. Bunlar bugüne kadar bizden saklandı. Ancak Genel Başkanımızın "Hoş Geldin Atatürk" eseri bütün bu oyunları bozdu.

Türk milleti, Atasıyla buluştu. Hoş Geldin Atatürk eserinde Haydar Baş Bey şöyle yazıyor; 'Atatürk vatandır, Atatürk devlettir, Atatürk millettir, Atatürk birleştirici harçtır' diyor. Bu mükemmel ifade hepimizi derinden etkiledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Tarihi Ankara projesini de anlatan Mustafa Pak, belediye başkanlığını kazandıklarında Ankara'nın gerçek kimliğine kavuşacağını sözlerine ilave etti. Ziyaret sonunda ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık'a, Prof. Dr. Haydar Baş'ın "Hoş Geldin Atatürk" eseri hediye edildi.
Altınışık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Prof. Dr. Haydar Baş'a, Atatürk konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür etti.

Etiketler btp mustafa pak