Ankara'yı dinazorlar bastı

Ankara'yı dinazorlar bastı

30 farklı dinazor türünün maketleri Ankara'da sergileniyor.

Yurtdışından getirilen 30 farklı tür dinozor maketi, Ankara’da sergilenmeye başladı. ‘Jurassic Park’ filmini hatırlatan maketler, çocuklar için eğlence kaynağı oldu

Başkent, milyonlarca yıl öncesinin korku dolu yaratıkları dinozorları ağırlıyor. Yurtdışından geçtiğimiz gün getirilen 30 farklı tür dinozor maketi, büyük bir itinayla Ankamall Alışveriş Merkezi’ne yerleştirildi. Doğal yaşam alanı oluşturulan orjinal boyutlardaki dinozorlar dün sergilenmeye başladı. Açılışın ilk günü dinozorlar büyük bir ziyaretçi akınına uğradı. İlgi çeken maketlerin en yakın takipçisi ise çocuklar oldu.

MAKETLERLE OYNADILAR
SERGİ dahilinde açılan alanlarda minikler, fırçalarla dinozor fosillerini keşfetme fırsatı buldu. Yapay hayvanat bahçesinde oynayan çocuklar, dinozor maketlerinin içine girip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Miniklerin bu eğlencesine anne ve babaları da katıldı. Büyük ve keskin dişli yaratıkların içine girip poz veren kadınlar da renkli görüntüler oluşturdu. Dinozor sergisi 10 Ağustos’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Star