Anne oğlunu böyle teşhis etti...

Anne oğlunu böyle teşhis etti...

Konya'da cesedi bulunan 24 yaşındaki bir kişinin annesi oğlunu dövmesinden tanıdı.

Konya’da dere yatağında cesedi bulunan gencin 24 yaşındaki Mustafa Meral olduğu, kolundaki yıldız dövmesinden belirlendi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Meral’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ardından belli olacak.

Merkez Selçuklu İlçesi’ne bağlı Sille Ak Mahallesi Tutkun Sokak’ta kuru dere yatağında, bir köpeğin dere yatağındaki erkek cesedini parçaladığı görüldü.
 
Köpek uzaklaştırılırken ihbar üzerine sevk edilen polisler vücudunda darbe ya da yara izi bulunmayan cesedin 20-25 yaşları arasında bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Cesedin büyük bölümünün olumsuz hava koşulları nedeniyle tanınmaz halde olduğu, hem de köpek tarafından  parçalandığı belirledi.
 
Cesedin kime ait olduğunu araştıran polis, bunun aynı mahallede oturan ve geçen 5 Ocak günü ailesinin Özalkent Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunduğu ve yaklaşık 7 aydır uyuşturucu tedavisi gören Mustafa Meral’e ait olduğunu belirledi.
 
Yüzü ve vücudunun bir bölümü köpekler tarafından parçalanan Meral’in cesedi annesi ve yakınları tarafından kolundaki yıldız dövmesi ile ayakkabıları sayesinde teşhis edildi.
 
Meral’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.