Annesini öldürüp çıplak halde sokağa çıktı

Annesini öldürüp çıplak halde sokağa çıktı
Güncelleme:

Eyüpsultan'da annesini öldürdükten sonra çıplak halde dışarı çıkan kişi ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Eyüpsultan'da annesini öldürdükten sonra çıplak halde  dışarı çıkan kişi, uyarılara rağmen elindeki bıçağı bırakmayınca, polis  tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Eyüpsultan Meydanı'na doğru elinde bıçakla çıplak  halde bir şahsın ilerlediği ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye hareket etti.

Polisler, elindeki bıçağı bırakması için şahsı iknaya çalıştı. Bu  sırada saldırıda bulunan şahıs, bir polis memurunu yaraladı.

Daha sonra meydana doğru ilerleyen ve teslim olmayan şahıs, polis  tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İsminin M.B.U. (37) olduğu öğrenilen şahsın, annesi Türkan U'yu (56)  evinde bıçaklayarak öldürdükten sonra çıplak halde dışarı çıktığı belirlendi.

Şüpheli M.B.U, kaldırıldığı hastanede polis gözetiminde tedavi altına  alındı.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve Ümraniye'de yaşayan  şüphelinin, eşi ve çocuğuyla annesinin Eyüpsultan'daki evine geldiği öğrenildi.

Burada M.B.U'nun normal davranmadığını düşünen eşinin, 4 yaşındaki  kızını da alıp kendisini odaya kilitlediği, bu sırada dışarıdan "Yapma oğlum"  şeklinde sesler duyduğu belirtildi. Daha sonra çıkan kadının, Türkan U'yu kanlar  içinde gördüğü ve çocuğuyla taksiye binerek buradan uzaklaştığı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AA