Arda Turan - Berkay kavgasında bomba iddia

Arda Turan - Berkay kavgasında bomba iddia
Güncelleme:

Arda Turan'ın hastaneye silahla girmesine ilişkin görüntülerle ilgili bir emniyet amirinin görevden alındığı iddia edildi.

Futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'ı darp etmesinin ardından silahla hastaneye gitmesiyle ilgili olarak çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Haberturk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında, hastanedeki görüntülerin emniyete verilmesini engellemeye çalışanların olduğunu ifade ederek bu nedenle bir emniyet amirinin görevden alındığını yazdı.

"Hastaneler ve güvenlik" başlıklı yazıda, Arda Turan'ın silahla girdiği hastanede güvenlik ve x-ray cihazı bulunmadığını belirten Alçı, güvenlik açığına dikkati çekti.

EMNİYET AMİRİ GÖREVDEN ALINDI İDDİASI

Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Önceki gün bir arkadaşım “Sana bir hikaye anlatacağım, inanamayacaksın” dedi. Arda ve Berkay’ın kavga ettiği hastanede çalışan birini tanıyormuş. Dediğine göre silahlı kavga görüntülerinin dışarıya sızmaması için hastane içinde birileri gayret göstermiş. Emniyete verilmesini engellemeye çalışanlar olmuş. Bu nedenle emniyet amiri görevden alınmış.

Şayet bu iddia doğru ise muhakkak soruşturulması gerekir. Kim, ne karşılığı o görüntülerin ortaya çıkmasının önüne geçmeye çalıştı?"

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Habertürk