Askerin Org. Akar ile ''selfie''si olay oldu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve sanatçılarla birlikte Hakkari'de askerleri ziyaret etmesi günün konusu olurken ziyaretten bir fotoğraf çok konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve sanatçılarla birlikte Hatay'da askerleri ziyaret etmesi günün konusu olurken ziyaretten bir asker güne damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Afrin'de başarıyla sonuçlanan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu'na geldi.

HULUSİ AKARLA SELFİE YAPAN ASKER

Geçmişte bırakın selfie'yi telefon taşımanın bile yasak olduğu TSK'da, herhangi bir kurmayın yanında telefonla dolaşmak disiplin suçu sayılabilecekken, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yanında selfie yapan bu asker sosyal medyaya damgasını vurdu.

Neredeyse TSK'nın tüm üst düzey kurmayları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında rahat tavırlar sergileyen asker, izleyenleri güldürdü

Erdoğan'ın yanında İbrahim Tatlıses'ten ''Yaylalar'' türküsüErdoğan'ın yanında İbrahim Tatlıses'ten ''Yaylalar'' türküsü

Cumhurbaşkanı ile beraber ünlü isimler sınıra akın ettiCumhurbaşkanı ile beraber ünlü isimler sınıra akın etti

 

Seçiniz...