Atatürk için ''Yolun yolumuzdur'' paylaşımına soruşturma

Atatürk için ''Yolun yolumuzdur'' paylaşımına soruşturma
Güncelleme:

Gaziantep’te bir memur hakkında sosyal medya hesabından, Atatürk fotoğrafını, ‘yolun yolumuzdur’ şeklinde paylaştığı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Kaynak: Müfettişlerden Atatürk soruşturması

Sosyal medya platformundaki paylaşımları sebebiyle bir memur hakkında, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendirdiği müfettişler tarafından soruşturma açıldı. Müfettişler, memurun soruşturma dosyasına, Atatürk fotoğrafını paylaşıp “Yolun yolumuz” yazmasını da ekledi.

Odatv’nin haberine göre, Şahinbey İlçesi Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bir memurun sosyal medya paylaşımları üzerinden yürüyen soruşturmasındaki Atatürk sorusunu gündeme getirdi. 

CHP'li Kalkan, olayı şöyle anlattı: 

“Resimde ‘Yolun Yolumuz’ yazıyor. Gaziantep'te bir memurun soruşturmasında diğer paylaşımlarla beraber bu paylaşım da dosyadaydı ve bunu paylaşmışsın diye soruldu. Müdür Yasin Tepe bu paylaşımın da olduğu dosya için Vali ve yardımcısından olur aldı. Paylaşımlarla ilgili bir soruşturma yapılabilir. Suç varsa ceza da verilebilir. Atatürk resmi ve üzerindeki yazı sizi neden rahatsız etti acaba? Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olan şahıs bu paylaşım, bu soruşturma dosyasına nasıl girdi?”

İŞTE SORUŞTURMA DOSYASINA GİREN O PAYLAŞIM:

Atatürk için ''Yolun yolumuzdur'' paylaşımına soruşturma - Resim : 1

(Kaynak)